Welkom in de wereld van Bashya

 

Naast de traditionele gezichtsbehandelingen kunt u bij Bianca’s Schoonheidssalon nu ook terecht voor heerlijke behandelingen volgens het Bashya Ritueel.

 

Bij deze behandelingen gaan we ervan uit dat de mens als één geheel gezien moet worden.

Wanneer we een huidafwijking of probleem constateren is dit vaak een verstoring van binnen uit. Daarom kunnen de behandelingen aangevuld  worden met pakkingen of massages van rug, armen of voeten.

 

Iedere Bashya behandeling beginnen we met de Chou hoofdhuid/haar en oormassage.

Hiermee worden alle spanningen uit het hoofd gehaald en zorgen direct voor volledige ontspanning van lichaam en geest.

 

De Bashya producten zijn biologisch en bevatten werkstoffen in de puurste vorm. 100% natuurlijke ingrediënten op basis van heilzame kruiden en oliën. Zonder verdere toevoegingen en absoluut niet getest op dieren. Ook niet de afzonderlijke ingrediënten.

Ze sluiten perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom goede voeding en energiebron om de huid  een zetje te geven om zelf weer in balans te komen.

 

Bashya heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt voor u samengesteld.

Zo wordt de behandeling door verschillende technieken, kruiden en energetische producten iedere keer weer anders. Ook wordt er gebruik gemaakt van edelstenen en kruidenstempels. U boekt daarom geen behandeling maar tijd en kiest daarbij voor een beauty, wellness care of combi behandelingPrijzen per behandeling

        60  minuten                                        € 57.00

 90  minuten   (incl epileren)             € 79,50

120 minuten  (incl. epileren)            € 105,00

 

Modules: verven wimpers /wenkbrauwen, bovenlip/kin harsen zijn tijdens de behandeling bij te boeken voor € 8,00  per onderdeel.

De chou hoofdhuid/haar en oor massage is ook los te boeken. Kijk hiervoor bij de massages.

 

Prijzen per 1 november 2023, onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.