DR BAUMANN

 Alle verzorgingsproducten van DR. BAUMANN COSMETIC  zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines.

 De producten bevatten  :

- geen minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. 

- geen dierlijke ingrediënten .

- geen overbodige verpakkingen.

Er worden alleen ingrediënten gebruikt die goed zijn voor mens , dier en milieu


DR. BAUMANN COSMETIC is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en lichte huid, de huid met kloven, enzovoort.

Zelfs zijn ze ook zeer geschikt als verzorging bij acnerosaceacouperoseeczeemperiorale dermatitis, psoriasis en vele andere huidproblemen.

DR. BAUMANN  garandeert u een natuurcosmetica van zeer hoge kwaliteit waarbij de gerichte keuze van de ingrediënten de best mogelijke verdraagbaarheid en de best mogelijke werking verzekert. 

 Prijzen per behandeling

 

Reiniging – of relax behandeling   €  44.50 (reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen of gezichtsmassage, masker)

 

Jeugd reiniging behandeling          € 39,50 (t/m 20 jaar)

 

Basis gezichtsbehandeling             € 62,50 (reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, eventueel verven wenkbrauwen, massage                                                             gezicht/nek/decolleté, masker)

 

De speciaal behandeling is een basis gezichtsbehandeling maar dan met producten met hoog geconcentreerde werkstoffen die op elkaar afgestemd zijn. Hiermee kunnen we specifiek werken aan een huidprobleem en/of huidverbetering. Veelal hoort bij deze behandelingen een aparte of extra massage.

 

Speciaalbehandeling  Cat. A          € 75.50

 

Speciaalbehandeling  Cat. B          €83.00

 

Speciaalbehandeling  Cat. C           90.50

 

Prijzen vanaf 1 januari 2022, onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.